Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Pralinky
Pro svou výrobu pralinek používám výhradně italskou čokoládu, která je vyrobena z vybraných kakaových bobů. Všechny náplně jsou vyráběny z kvalitních surovin.
Nakombinujte si bonboniéry podle vlastních preferencí.
Trvanlivost pralinek při dodržování skladovacích podmínek je: 1-1,5 měsíce.
Skladovat v suchu a chladu do +/- 10 °C.
Arašídové máslo s mléčnou čokoládou a himalajskou solí.
71
Karamelová náplň s citrónem, medem a hořkou čokoládou.
55
Skořápka z bílé čokolády plněná zkaramelizovaným grepem s hořkou čokoládou.
53
Mléčná čokoláda skloubená s chutí karamelových sušenek "Lotus"
291
Jemná chuť lesního ovoce s nádechem pálivého chilli.
66
Smetanová náplň ovoněná výtažky z levandule.
72
Lahodný lískooříškový nugát s kousky lískových oříšků.
65
Jemná mandarinková náplň s bílou čokoládou.
297
Hořká čokoláda s krémovou náplní z manga.
64
Svěží exotická náplň skloubená se sladkou chutí bílé čokolády.
54
Mléčná čokoláda doplněná jemnou chutí mandlového marcipánu.
79
Karamelizované pekanové oříšky v medu s vanilkou.
78